Således får du et godt udsyn i din Audi A6

Der er flere ting, du kan gøre, for at sørge for, at du har et godt udsyn, når du skal køre i din Audi A6.

Det handler ikke kun om, at du jævnligt lige sørger for, at ruderne er tørret godt af og ikke er snavsede. Dette skal du tjekke efter på alle årstider, specielt herhjemme i Danmark, for om sommeren er der mange insekter, der sætter sig på frontruden, mens man om vinteren skal døje med is på ruderne.

Alt sammen skal man jævn sørge for er væk, så man har en godt mulig for at kigge ud af ruderne til siderne, så kan man se side-spejlene, og så man kan kigge bagud og i bakspejlet.

Sørg derfor altid at have en skraber til is med dig, noget sprinklervæske fyldt op, og så eventuelt lige have en klud med dig, hvis der skulle komme et uventet tidspunkt, hvor der er meget skidt, der akut skal fjernes.

Ellers kan det altid svare sig med en tur i vaskehallen med din Audi A6 eller gøre den ren i hånden. Det kan være en hyggelig beskæftigelse om sommeren blandt andet.

Men udover renliggørelsen, så er der også andre knapper, du bogstaveligt kan skrue på for at at sørge for, at du har det perfekte udsyn ud af dine ruder.

Kan du huske, hvad din kørelærer forklarede dig om, hvordan sæderne skulle være indstillede, og hvorledes man fik bedst mulighed for at kigge ud af ruden på den måde, eller hvad der stod af råd i lærebogen?

Det glemmer de fleste af os, så vi ender med at indstille føresædet, så vi sidder rart og godt. Dette er også vigtigt, men det er endnu vigtige, at du kan kigge ud af ruderne og i spejlene, så indstil sædet, så du direkte kan se ud af alle spejle og ruder, uden du skal lave krumspring for at få hele billedet med.