Blond Absolu – den optimale hårpleje til blonde hårtyper!

Blond Absolu - den optimale hårpleje til blonde hårtyper!

Har du lysnet hår? Måske er det afbleget? Gråt? Eller faux-blonde? Det kan være svært at finde hårplejeprodukter der passer lige præcis til den hårtype, da det kan være svært at nære og vedligeholde. Men fortvivl ej – med serien “Blond Absolu” fra Kerastase får du alle dine behov og ønsker dækket! Produkterne består af den kraftige hyaluronsyre samt fibre fra hyldeblomsten, og med dem undgår du den ærgerlige gullige farve, der kan fremtone i ellers så smukt lyst hår.

Er du på udkig efter en ny shampoo, så prøv “Bain Lumiere” fra serien. Den er, som ovenover nævnt, beriget med hyaluronsyre, der er et molekyle med den unikke egenskab, at det kan binde op til 1000 gange sin egen vægt i vand, hvorfor det er helt exceptionelt godt til at holde på fugt. Derfor er denne ingrediens ofte tilstedeværende i både hud,- og hårplejeprodukter.

Shampooen er blid og skånsom, og den renvasker håret for matterende partikler samt fugter og beroliger. Dit hår vil næres, løftes og stråle – og efter vask være klar til behandling.

Prøv også hårmasken “Masque Ultra-Violet”. Masken er intet mindre end fænomenal – konsistensen er tyk og masken er særdeles koncentreret. Den er skræddersyet til faux-blonde samt gråt hår. Den vil straks fjerne uønskede farvetoner, og ved varig brug efter anvisning vil den beskytte mod genkomsten af disse. Dit hår er dagligt udsat for oxidering og luftforurening, og med denne lille mirakelkur vil dit hår atter bliver skinnende og blødt.

“Cicaflash” er et andet helt fantastisk produkt. Cicaflash er en gele med lyslilla opalglans, og den har både egenskaber fra en balsam og en maske. Produktet er kraftfuldt og restaurerer fint hår, og dine fibre genopbygges. Sensibelt lysnet hår vil blive blødgjort og styrket, og produktet er perfekt til alle toner af faux-blonde.

Er du en af dem, der er glade for leave-in, så tilbydes også en genialitet af en creme: “Cicaplasme”. Den indkapsler ødelagte spidser og glatter fibrene ud, hvilket betyder at du undgår at dit hår kruser. Desuden varmebeskytter cremen og har UV-filter. Hvad mere kan man bede om?