Få smukke gulve igen med en gulvafslibning

Et trægulv, som ikke er blevet ordentligt vedligeholdt gennem flere år, vil typisk ikke være det kønneste syn i verden. Der hvor den overfladiske beskyttelser er slidt bort vil træværket typisk være indtørret og dermed grimt at se på. Støv og skidt, som i tidens løb er blevet trampet ned i gulvbrædderne, vil have dannet gråligt matte slidspor i træværkets overflade.

Et slidt trægulv suger spildte væsker til sig som en svamp, og disse vil danne grimme, misfarvede skjolder. Gulvet vil have lettere ved at danne ridser, skrammer og irriterende splinter, som flår strømper og sokker til trevler og bare fødder til blods. De fleste mennesker vil gerne kunne gå uden sko i deres eget hjem. Og derfor er slidte trægulve ikke videre populære blandt boligejere, uagtet at slitagen udelukkende er af overfladisk karakter.

Skal jeg skifte mit slidte trægulv ud?

Er du en af de boligejere som er blevet grundigt træt af at se – og gå – på dit gamle, slidte trægulv, har du sikkert ofte overveje at lade det erstatte med et nyt et af slagsen. Men her bør du tænke dig om en ekstra gang. Skal hele dit hus eller din lejlighed belægges med et tilsvarende trægulv kan det godt gå hen og blive rigtig dyrt.

Det at lægge et trægulv er en omkostningstung affære, både når det gælder arbejdstimer og når det handler om materialer. Og det nye trægulv skal alligevel slibes og behandles efter det er blevet lagt – så du kan lige så godt springe et par led over og nøjes med at lade gulvet afslibe og efterbehandle.

Hvem kan hjælpe mig med gulvafslibning og efterbehandling?

Du bør altid lade en erfaren gulvsliber varetage denne opgave. Hos Gulvkanonen kan du altid få et uforpligtende tilbud på afslibning af gulve – læs mere på gulvkanonen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.