Hvad er coating?

Coating er betegnelsen for den procedure som består i oprensning af dit ventilations system med efterfølgende lapning af diverse utætheder og påføring af et beskyttende lag coating materialer.

Når du lader eksempelvis Safe-Coating.dk udføre coating af dine ventilations kanaler vil det foregå ved hjælp af et brandhæmmende og tætnende materiale, som for det første forhindrer ild og røg i at brede sig via kanaler og skakter, og for det andet lukker diverse utætheder.

Dette betyder at du får en højere grad af brandsikkerhed – og at dine ventilations anlæg samtidig bliver mere energi effektive. Det sidste betyder at du faktisk i det lange løb vil kunne spare mange penge på drift budgettet hvis du vælger at lade Safe-Coating.dk forestå en professionel coating af dine ventilations systemer.

Hvorfor skal jeg vælge en coating løsning?

Den umiddelbart største fordel ved at vælge en coating løsning frem for en total udskiftning af hele ejendommens ventilations system er selvfølgelig økonomien i det. Det er langt billigere at få foretaget en grundig og effektiv coating af dine ventilations kanaler frem for at skulle skifte hele anlægget ud.

Udskiftning af ventilations system er en bekostelig og ikke mindst tidskrævende affære, som vil ulejlige beboere eller medarbejdere igennem lang tid. Vælger du i stedet en coating løsning kan du helt undgå at skulle genere de mennesker som bruger bygningen, idet de eksisterende ventilations systemer vil bestå.

Samtidig tager arbejdet med coating ikke nær så lang tid, og er på ingen måde nær så indgribende, som en udskiftning af samtlige ventilations kanaler. Og du får fuld valuta for pengene når du vælger Safe-Coating.dk som din leverandør af coating til dit ventilations system.

Hvordan foregår coating?

Safe-Coating.dk har en helt fast procedure for coating løsninger, som indebærer inspektion, oprensning, lapning og tætning, og så selvfølgelig coating af samtlige kanaler og skakter. Du kan læse mere på Safe-Coating.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.