Hvordan foretages installation af robotplæneklipper?

Selve installation af robotplæneklipper indeholder flere del elementer. Først og fremmest skal du have nedlagt kanttråd til robotplæneklipper.

Kanttråden – eller afgrænsnings kablet, om man vil – er det kabel som indkredser din robotplæneklippers arbejdsområde. Du kan vælge at montere kanttråden til din robotplæneklipper oven over jorden. Der følger som regel både kanttråd og pløkker til montering med i pakken når du køber en robotplæneklipper. Men denne løsning er hverken køn eller praktisk. Når du monterer kanttråden i jordhøjde vil den udgøre en snuble fare for dyr – for eksempel hunde – og mennesker.

I stedet kan du vælge at få nedlagt din robotplæneklipper kanttråd. Dette sker ved nedfræsning – en procedure som helst skal foretages af professionelle og erfarne fagfolk. På den måde er du sikker på at kanttråden er nedlagt i den rette dybde og med en passende afstand til græsplænens kant. Resultatet er en græsplæne som står snorlige – og kanter som du ikke behøver at gå efter manuelt.

Andre dele af installation af robotplæneklipper kan inkludere installering og opsætning af den medfølgende app. Med en app kan du styre din robotplæneklipper på afstand og dermed opnå større fleksibilitet. Du kan for eksempel sætte din robotplæneklipper i gang med arbejdet inden du forlader jobbet, så du kan komme hjem til duften af nyslået græs og en knivskarp græsplæne.

Sidst, men ikke mindst, skal der findes en ideel placering af den til din robotplæneklipper hørende ladestation. Det er kke helt ligemeget hvor denne er placeret. Den skal helst være inden for rækkevidde så din robotplæneklipper kan nå hen til den når den er ved at være løbet tør for batteri.

Hvem kan hjælpe med installation af robotplæneklipper?

Har du brug for professionel hjælp til installation af din robotplæneklipper kan du med fordel kontakte det danske firma Kabelnedlægning.dk – læs mere på https://kabelnedlaegning.dk/installation-af-robotplaeneklipper/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.