Maler i Solrød: Drop nu de hvide vægge

Som maler består langt de fleste opgaver i private hjem af opsætning af filt og maling af vægge, der skal være hvide. Det er kedeligt, fortæller en maler i Solrød, der ville ønsker, at flere turde lege med farverne.

Der er ingen tvivl om, at vi er glade for hvide vægge herhjemme. Stilrent og minimalistisk – sådan foretrækker de fleste af os at indrette os. Men det er frygtelig kedeligt, siger en farveglad maler:

“Nu er jeg selv ret vild med farver, og derfor synes jeg, at det er noget så kedeligt at male alle de hvide vægge. Jeg forstår ikke, hvorfor folk ikke ønsker at få noget mere farve ind i deres hjem. Det giver glæde og skaber stemning.”

Men måske er maleren heldig. Kigger du i boligbladene ser det i hvert fald ud til, at farverne bliver mere og mere populære. Og det er kommet for at blive – men det kræver, at du har mod på at kaste dig ud i det.

Start i det små

Hvis du altid har haft hvide vægge, kan det virke grænseoverskridende at fylde hele hjemmet ud med farver, men det behøver du heller ikke, fortæller maleren i Solrød – du kan starte i det små:

“En enkelt væg i en anden farve ændrer hele indtrykket af dit hjem, så der skal ikke så meget til. Synes du også, at en væg er for meget, så kan du starte med et enkelt felt. Eller måske kan du male reolen i stedet. Det behøver ikke altid at være væggene, der får en tur – det kan også være møblerne eller dørene.”

Er du i tvivl om, hvilke farver du skal vælge, så kan du med fordel tage en snak med din nærmeste farvehandler. Her kan du få gode råd og vejledning, så du ikke kommer hjem med noget, der er helt hen i vejret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.