Vælg den rigtige anal plug

Hvis tiden er inde til at eksperimentere med anal stimulation – enten alene eller sammen med en partner – så er det vigtigt at vælge den rigtige anal plug. Køber du en, der er for stor, så vil du ikke få den optimale oplevelse, og i sidste ende kan det betyde, at du ikke får stiftet et ordentligt kendskab med anal nydelse.

Sexshoppen Belugi ( https://www.belugi.dk/ ) har lavet en guide til anal plugs, så du ved, hvad du skal kigge efter. Læs med her, og bliv klogere:

Formen 

Anal plugs kommer i forskellige former. De fleste er kegleformet, da det gør dem nemmere at føre ind. Er du mand, kan du med fordel vælge en model, hvor spidsen er en anelse buet, da det vil hjælpe dig til at stimulere prostata.

Størrelsen

Er du nybegynder, bør du vælge en lille anal plug, og så kan du altid udvide med en større eller med en anal vibrator senere, når du er klar til det.

Materialet

Anal plugs er enten lavet af bløde materialer som silikone eller hårde materialer som stål og glas. Silikonen er blød og lækker at lege med, og den egner sig godt til begyndere, mens glas og stål gør det lettere at målrette legen mod specifikke erogene zoner.