Slip for møder, når kontakten med boligadvokaten foregår via nettet

Slip for møder, når kontakten med boligadvokaten foregår via nettet

I en travl hverdag, hvor du både skal på arbejde, handle ind, nå i fitnesscenteret, hente børn, have tid til at se familie og venner og alle mulige andre store og små ting, kan det være svært at få det hele til at gå op. Når du er ved at købe et hus, kommer der kun til at være endnu flere ting, som du skal. Det er for eksempel møder med banken, møder med din advokat, kontakt med håndværkere, der skal sætte din nye bolig i stand og mange andre ting. Det er derfor en god ide, at du sørger for at gøre det hele så nemt for dig selv som muligt. 

Det kan du for eksempel gøre ved, at du vælger en boligadvokat, som du ikke skal mødes med. Der findes en række forskellige boligadvokater, hvor al kontakt med dem kun foregår via telefon og via nettet. Det er med til at gøre, at du ikke skal spilde tid på transport frem og tilbage til advokatkontoret. Tit vil et fysisk møde også tage meget længere tid, end det gør, når I bare ringer sammen. Derfor er det klart en af de bedste løsninger, når I gerne vil spare noget tid i forbindelse med jeres bolighandel. 

Der findes en række forskellige boligadvokatfirmaer, hvor I ikke behøver at møde op hos dem, men hvor I bare kan ringe og maile til dem. Det er for eksempel eboligadvokat.dk, der har mange års erfaring med boligmarkedet, og som virkelig har forstået, hvordan de skal bruge moderne teknologi til at hjælpe deres kunder. Du kan læse mere om dem på  https://eboligadvokat.dk/ 

For nogle virker det utrygt, at de aldrig kommer til at mødes med deres advokat ansigt til ansigt. Du skal dog huske på, at det er nogle meget lige til ting, som din boligadvokat skal undersøge. Det er derfor ikke nødvendigt for jer at mødes i virkeligheden, men hvis det gør dig mere tryg, er det selvfølgelig værd at betale for det.