Kan den sovepose holde en sæson mere?

advertorial

Ja, der er selvfølgelig dem, som der bruger deres soveposer hele året rundt, men nu tager vi mere fat i det gennemsnitlige menneske, hvor man bruger soveposen til særlige anledninger, om det er at sove i telt, i campingvogn eller på festival.

Så kommer der nemlig et naturligt tidspunkt, hvor vejret og årets betingelser bare ikke egner sig til at kunne bruge den sovepose efter de forhold, som man gerne vil.

Det er for en også en del af charmen, at man går og glæder sig, og at det er begrænset, hvor længe man kan sove i sovepose udenfor hver sover, forår og starten af efteråret, fordi vejret jo er meget omskifteligt herhjemme.

Så man klargør soveposen i god tid, for man smed den egentlig bare bare bagerst ind i skabet, da man var færdig med den, hvorfor man glemte at vaske den og lige tjekke den efter, om der var skader på den.

soveposer

Måske er tiden nu moden til en ny sovepose

Man skal altid lige tjekke ens sovepose efter, når man gemmer den væk for året, ved at man både vasker den, tjekker den efter i krogene, om man har glemt noget, og om der lige er noget, som man skal have lappet på den.

Og så skal man huske at opbevare den ordentligt, så mus ikke kan få fat i den, og den heller ikke ligger for fugtigt.

Men det er lidt for sent nu, så man må se på skadernes omfang, når man tager den frem, og hvad man skal gøre ved den, inden man kan gå i gang med at bruge den.

Der er måske nogle huller, der skal lappes, den skal lige luftes efter, fordi den stinker, og der er mere til.

Måske er det her faktisk en god grund til, at du køber den nye sovepose, som du har øjnet længe.